βιογραφικό

O κ.Πλατρίτης είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος ΒSc,ΜSc συμβουλευτική ψυχολογία (Cand).  και ενεργό μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Κύπρου (Α.Μ 411) και Μεγάλης Βρετανίας .Είναι ειδ. Συνθετικός ψυχοθεραπευτής (Α.Μ 054) Κ.Ι.Ψ. και μέλος του SEPI (Society for the  exploration of the Psychotherapy Integration).

https://www.youtube.com/watch?v=jSu3ixNE_8g&t=8s

Είναι κάτοχος αναγνωρισμένων Διπλωμάτων PgDip. από την Παγκόσμια Ομοσπονδία IFBB International σε θέματα άσκησης και εκγύμνασης αθλητών.Διατηρεί γραφείο στην Λεμεσό , Λάρνακα, στο Ιατρικό Κέντρο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ στην Λευκωσία και στo Iατρικό Κέντρο Ευαγγελισμός στην Πάφο!

Ο Κ. ΠΛΑΤΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Πολλά από τα άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά μεταξύ άλλων και του Emerald Journal της Αγγλίας (Caffeine effect on exercise performance and disease issues: an updated mini review).

  • Εγγεγραμμένος στο Συμβούλιο Εγγραφής Επιστημόνων  Τροφίμων  και Διαιτολόγων Κύπρου.(ΑΜ 309)
  • Mέλος του ΕSPEN  (Ευρωπαική εταιρεία  Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού) και CySPEN ( Α.Μ 034)
  • Μέλος του SEPI (Society for the  exploration of the Psychotherapy Integration)
  • Μέλος του Βρεττανικού Συλλόγου Διαιτολόγων.
  • Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την ΑνΑΔ. (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού)
  • Πιστοποιημένος (auricular neuromodulation for obesity), International medical society for auricular acupuncture. G.S.A.T.N ITALY

Έχει συμμετάσχει ως  ειδικός στο ευρωπαικό επιστημονικό εκπαιδευτικό  πρόγραμμα ”Δέλτα του Κούρρη” το 2013 και ως επιστημονικός  συνεργάτης στο Κέντρο πρόληψης και οικογενειακής συμβουλευτικής ”Ευήμερος”.Έχει οργανώσει σειρά παιδικών Διατροφικών σεμιναρίων σε όλη την Κύπρο και είναι Συγγραφέας 7 βιβλίων-Εγχειριδίων μεταξύ άλλων και του ”Διατροφικού IQ.” Ο κ.Πλατρίτης έχει συνεργαστεί  για την έκδοση και την δωρεάν διάθεση παιδικού βιβλίου με θέμα:” Ζωγραφίζω και Μαθαίνω για την Διατροφή και τους Αριθμούς”.

Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά μεταξύ άλλων και του Emerald Journal της Αγγλίας (Caffeine effect on exercise performance and disease issues: an updated mini review).

Ο κ. Πλατρίτης είναι μέλος επιστημονικής ομάδας διαχείρισης παχυσαρκίας που αποτελείται από Ιατρούς, Κλινικούς Ψυχολόγους,Ψυχοθεραπευτές,διαιτολόγους κλπ.

ano