Εργαστήρι Παιδικής Μαγειρικής & Διατροφής

Το εργαστήριο Παιδικής Μαγειρικής & Διατροφής «Healthy cooking» αρχίζει φέτος προγραμμα γευστικής δημιουργίας, με τους λιλιπούτειους μάγειρες να ανακαλύπτουν ένα κόσμο γεύσεων, παιχνιδιού και φαντασίας.

Με την σκέψη ότι η μαγειρική είναι μια διασκεδαστική εμπειρία που ψυχαγωγεί αλλά και ενισχύει την αυτοπεποίθηση των παιδιών, η ομάδα του Πάνου Πλατρίτη  οργανώνει μαθήματα μαγειρικής για τους λιλιπούτειους φίλους του.  Οι μικροί σεφ εξασκούνται στην ομαδικότητα και εξοικοιώνονται με τους κανόνες υγιεινής διατροφής μέσα από το παιχνίδι. Το πρόγραμμα ξεκινά με την συμμετοχή γνωστών διατροφολόγων που μυούν τους μικρούς σεφ στην υγιεινή και παράλληλα εύγευστη διατροφή, ενώ στην συνέχεια τα παιδιά μαγειρεύουν ομαδικά με την βοήθεια του cooking coach  σε μια «πραγματική κουζίνα».  Κατά την άφιξη συμπληρώνεται ειδική φόρμα από τους γονείς για τυχόν τροφικές αλλεργίες και ιδιαιτερότητες των παιδιών.


Κάθε Τρίτη  μικρά  παιδιά φορούν σκούφο και ποδιά ακολουθώντας περίτεχνες συνταγές που στοχεύουν στη σταδιακή τους μύηση στην ζαχαροπλαστική καιυγιεινή διατροφή. Τα παιδιά εξοικειώνονται με το χώρο της κουζίνας και θέτουν τις δικές τους γνώσεις και εμπειρίες στην παρασκευή των γευμάτων τους.

Η δράση αυτή έχει ως στόχο να εξοικειώσει τα παιδιά με τη μαγειρική και να τους δώσει τις βάσεις τις καλής διατροφής, με διασκεδαστικά μέσα.

Οι εγγραφές για το 2018 άρχισαν.

  • Διάρκεια: 1  ώρα
  • Κάθε Τρίτη για Λεμεσό και ΤΠέμπτη για Λευκωσία ( Yπάρχουν διαθέσιμα τμήματα 16:00-17:00 , 17:15-18:15)
  • Τοποθεσία

Λεμεσός, Γεώργιου Παπανδρέου 7, απέναντι από Εκκλησία Τριχερούσα. (πίσω από υπεραγορά άλφα μέγα)  Εγκαταστάσεις P.P heath diet and center

Λευκωσία,Τσέρι κοντά από συνεργατική τράπεζα.

  • Κόστος €60/μήνα
  • Μικρά γκρούπ 6-7 παιδάκια
  • Δεχόμαστε παιδάκια από 5 ετών και άνω
  • Δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων και στην αγγλική γλώσσα

T: 70009024