Οι συνεργάτες της ιστοσελίδας μας έχουν ως στόχο να αρθογραφούν και να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σε θέματα υγείας.

Αν είσαι ειδικός και επιθυμείς να αρθογραφείς στην σελίδα μας επικοινώνησε μαζί μας στο panosplatritis@gmail.com


 

Δρ. Νίκος Ηλία,  B.A(USA), M.A(USA), Ph.D(UK)

Ο Δρ. Νίκος Ηλία είναι Εγγεγραμμένος Συμβουλευτικός Ψυχολόγος. Έχει ολοκληρώσει με άριστα τόσο τις βασικές σπουδές στη Ψυχολογία, B.A(Hons) όσο και τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία με κατεύθυνση στην Κλινική/Συμβουλευτική Ψυχολογία, M.A(Hons) στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ). Συνέχισε με Διδακτορικές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ) όπου και αναγορεύτηκε Διδάκτορας Ψυχολογίας, Ph.D.

Διενεργεί ψυχομετρικές αξιολογήσεις για παιδιά/εφήβους, παρέχει ψυχολογική θεραπεία αναφορικά με συναισθηματικές/ψυχικές διαταραχές σε ατομικό επίπεδο, οικογενειακή θεραπεία, θεραπεία ζεύγους και συμβουλευτική σε γονείς και εφήβους. Έχει διδάξει διάφορα μαθήματα προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου στους τομείς της Ψυχολογίας και της Ειδικής Εκπαίδευσης σε Πανεπιστήμια στο εξωτερικό (ΗΠΑ, Αγγλία, Β.Ιρλανδία) και στην Κύπρο.


 

 

Παναγιωτης Βρυωνιδης,Φυσικοθεραπευτης και Γυμναστης.

Αποφοιτος του Πανεπιστημιου Καρολου στην Πραγα, Τσεχια.Ιδιοκτητης του Vryonides Physio & Fitness center το οποιο βρισκεται στην οδο αγιας φυλαξεως, 131.Στην πρακτικη μου ασχολουμαι στα πεδια μυοσκελετικου πονου οπως (αυχεναλγια, οσφυαλγια, ισχιαλγια και πονος στις περιφερικες αρθρωσεις), αποκαταστασεις αθλητικων τραυματισμων, χειρουργικων επεμβασεων.


 

Βιογραφικό:

Η Μηλίτσα Δημητρίου απέκτησε Πτυχίο Ψυχολογίας το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έπειτα, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Εφαρμοσμένη Σχολική / Εκπαιδευτική Ψυχολογία (διάρκειας 3 ετών) το 2016 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εργάστηκε ως Ειδικευόμενη Σχολικός / Εκπαιδευτικός Ψυχολόγος στην Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ασκώντας τα καθήκοντα που διέπει το επάγγελμα. Από το 2017 κατέχει τον τίτλο του Εγγεγραμμένου Σχολικού / Εκπαιδευτικού Ψυχολόγου (Αριθμός Μητρώου 423) από το Συμβούλιο Εγγραφής Ψυχολόγων Κύπρου και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Λεμεσό. Παρέχει υπηρεσίες ψυχομετρικής αξιολόγησης, διάγνωσης και αντιμετώπισης μαθησιακών, συναισθηματικών, συμπεριφορικών και κοινωνικών δυσκολιών παιδιών και εφήβων. Ασχολείται με τη διαλεκτική συμβουλευτική σε γονείς και εκπαιδευτικούς σε θέματα ψυχικής υγείας και επαγγελματικού προσανατολισμού. Επίσης, διεξάγει επιμορφωτικά σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια πρόληψης και παρέμβασης σε παιδιά, εφήβους, γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς. Τέλος, είναι μέλος  στο International School Psychology Association (ISPA) και στο National Association of School Psychologists (NASP).