Λιποδιάλυση χωρίς νυστέρι + διαιτητική υποστήριξη

Το Κέντρο μας  μπορεί να προσφέρει με την πολυδιάστατη γνώση και εμπειρία του ολοκληρωμένα προγράμματα αδυνατίσματος που ταιριάζουν στις απαιτήσεις και στις ανάγκες του καθενός.

Lipolaser

Υπάρχουν ορισμένες περιοχές στο σώμα μας, που έχουν την τάση να συσσωρεύουν εύκολα το λίπος, όπως η κοιλιακή χώρα, οι μηροί και τα χέρια. Μπορούμε να στοχεύσουμε αυτές τις προβληματικές περιοχές για τη μείωση του λίπους με τo μη επεμβατικό, ανώδυνο Lipo Laser.

Image result for lipolaser

Τι είναι το Το Lipo Laser;

Το Lipo Laser είναι μια μη-χειρουργική διαδικασία, η οποία χρησιμοποιεί χαμηλού επιπέδου, laser για τη μείωση του επίμονου, υποδόριου λίπους σε στοχευμένες περιοχές του σώματός σας.

Το Lipo Laser είναι μια διαδικασία με χρήση χαμηλού επιπέδου λέιζερ, με στόχο τα αποθέματα λίπους στο σώμα σας. Δουλεύει για να μετατρέψει αυτές τις εναποθέσεις λίπους σε ενέργεια για τον οργανισμό, το οποίο καταναλώνεται αμέσως μετά τη θεραπεία. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι γίνεται από γιατρό. Επίσης, είναι εγκεκριμένο από το FDA και θεωρείται μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση στην λιποαναρρόφηση.

Πως λειτουργεί;

Η ενέργεια του λέιζερ διαπερνά το δέρμα με ασφάλεια στοχεύοντας τα κύτταρα του λίπους (υποδόριο στρώμα). Μόλις το laser διαπεράσει τα κύτταρα, αυτά απελευθερώνουν τα λιπαρά οξέα, νερό και γλυκερίνη, ή τριγλυκερίδια.

Τα τριγλυκερίδια απελευθερώνονται από τα λιπώδη κύτταρα και το σώμα τα χρησιμοποιεί ως πηγή ενέργειας. Τα λιπώδη κύτταρα στη συνέχεια «συρρικνώνονται» σημαντικά με αποτέλεσμα την άμεση απώλεια πόντων και την απομάκρυνση της κυτταρίτιδας.

Η απελευθέρωση του περιεχόμενου από τα λιποκύτταρα είναι μία απολύτως φυσική και ουσιαστική λειτουργία του σώματος. Είναι το πώς αξιοποιούνται τα ενεργειακά αποθέματα για την καθημερινή ζωή. Ωστόσο, όταν έχουμε πάρα πολλά αποθέματα ενέργειας στο σώμα μας, αυτά γίνονται ενοχλητικό λίπος και εμφανίζεται σε ανεπιθύμητες περιοχές. Το Lipo Laser επιταχύνει τη φυσική διαδικασία της απελευθέρωσης ενέργειας από τα λιποκύτταρα σε στοχευμένες περιοχές, με αποτέλεσμα ένα ανατομικό σώμα και την απώλεια πόντων, τοπικού και κυτταρίτιδας.

Πού πάει το λίπος, μετά από την θεραπεία με Lipolaser;

Μετά τη θεραπεία λέιζερ Lipo, το λίπος που απελευθερώνεται από τα λιποκύτταρα, αποστραγγίζεται μέσω του λεμφικού συστήματος, μεταβολίζεται και αποβάλλεται μέσω του ουροποιητικού συστήματος.

Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω με τo Το Lipo Laser;

Οι περισσότεροι πελάτες, παρατηρούν μια περιμετρική μείωση πόντων αμέσως μετά την πρώτη τους συνεδρία.


ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλιση είναι μια νέα θεραπεία που μπορείτε να βρείτε στο κέντρο  μας, η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία για μη επεμβατική ψύξη του λίπους του σώματος με σκοπό να σπάσει τα λιπώδη κύτταρα. Με αυτό, επιτυγχάνουμε τη μείωση του ανεπιθύμητου σωματικού λίπους χωρίς να καταστρέφονται άλλοι τυχόν ιστοί του σώματος.

 Συνιστάται ιδιαίτερα για άτομα  με μικρές ποσότητες τοπικού λίπος του σώματος που δεν μπορεί εύκολα να μειωθεί με δίαιτα ή άσκηση και είναι ιδανικό για την κοιλιά, τα πλάγια και την πλάτη.

Χρήσιμες πήγες

(PDF) Cryolipolysis for noninvasive body

Cryolipolysis for noninvasive body contouring: clinical efficacy and patient satisfaction

Effects of Cryolipolysis on Abdominal Adiposity

Literature review: Cryolipolysis safe, effective for reducing submental fat


Κρυολιπόλυση

Γνωστή και ως «Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι», η θεραπεία Κρυολιπόλυσης μας απαλλάσσει από τα ψωμάκια της μέσης και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των γαμπών, περιοχών όπου το υποδόριο  στρώμα είναι αρκετά παχύ και τα αποτελέσματα άλλων μεθόδων όπως η διατροφή και η άσκηση δεν είναι ικανοποιητικά.

Η θεραπεία οφείλει την ονομασία της στη Παγκόσμια Ιατρική ανακάλυψη της επίδρασης του ψύχους στο λιπώδη ιστό, δίχως ταυτόχρονα να βλάπτει το δέρμα, τους γειτονικούς ιστούς και τα αγγεία. Αναλυτικότερα, η μέθοδος στοχεύει απευθείας στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα και αξιοποιεί τις ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (-15oC έως 0 oC) για να προκαλέσει την κρυσταλοποίησή τους και τελικά τη λύση τους. Στη συνέχεια, τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μας μέσω της λεμφικής οδού.

Τα εναπομείναντα λιποκύτταρα οδηγούνται και αυτά με τη σειρά τους σε σταδιακή συρρίκνωση, μειώνοντας το στρώμα του λίπους και  αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να πετύχουμε μόνο με τις «παραδοσιακές» επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης.

Στην Jolie Luxury Spa  διαθέτουμε το τελευταίας γενιάς σύστημα Cryolipo που συνδυάζει τα οφέλη του ψύχους με αυτά των υπερήχων Cavitation και των ραδιοσυχνοτήτων RF. Οι θεραπευτικοί υπέρηχοι Cavitation επιτυγχάνουν, όπως και το ψύχος, αποδόμηση των λιποκυττάρων και λείανση της κυτταρίτιδας, ενώ η ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη δράση της Κρυολιπόλυσης, αυξάνοντας τον μεταβολισμό και προσφέροντας σύσφιγξη.

Γιατί να επιλέξω τη μέθοδο Κρυολιπόλυσης;

Η διαδικασία είναι ανώδυνη, αναίμακτη ενώ προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα λιπόλυσης χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης των επιπλοκών των χειρουργικών μεθόδων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η οποία πραγματοποιείται στο Ιατρείο, η ειδική κεφαλή προκαλεί τοπική αναρρόφηση και ο ασθενής αισθάνεται τη περιοχή να ψύχεται ευχάριστα. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας ενδέχεται να παρατηρηθεί ήπια ερυθρότητα, οίδημα ή και εκχύμωση που οφείλεται στην αρνητική πίεση που ασκείται στη περιοχή τα οποία θα υποχωρήσουν μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ θα μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η μέθοδος απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να χάσετε τοπικό λίπος καθώς η Κρυολιπόλυση δεν στοχεύει στη απώλεια σωματικού βάρους αλλά σμιλεύει και προσφέρει μείωση πόντων. Εντάξτε στην καθημερινότητά σας την υγιεινή διατροφή και άσκηση και διατηρήστε τα θεαματικά αποτελέσματα.


ΩΤΙΚΗ ΝΕΥΡΟΤΡΟΠΟΙΗΣΗ:

Ο ωτοβελονισμός έχει αποδειχθεί ικανός στο να βελτιώσει την αποδοχή και τη συμμόρφωση των ασθενών στο διαιτητικό τους περιορισμό. Ο ερεθισμός συγκεκριμένων σημείων στο πτερύγιο του αυτιού επηρεάζει τη διατροφική συμπεριφορά του υπέρβαρου ασθενούς, ως εξής:

Ο ωτοβελονισμός:

  •  Φαίνεται ότι Μειώνει την όρεξη
  •  Φαίνεται ότι Αυξάνει το αίσθημα κορεσμού
  •  Φαίνεται ότι Αυξάνει τον μεταβολισμό
  • Φαίνεται ότι  Περιορίζει τις βουλιμικές κρίσεις για γλυκά και λιπαρα
  • Πιθανόν  να Μπορεί να βοηθήσει σε θέματα δυσκοιλιότητας

Είναι ανώδυνος ο ωτοβελονισμός:

Είναι  ανώδυνη και φαίνεται χρήσιμη μέθοδος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας . Ο βελονισμός μπορεί να μειώσει την όρεξη, τη διάθεση για γλυκά και τον χρόνο κορεσμού.

Χρήσιμες πηγές

 HIFU

Η τεχνολογία αυτή  μπορεί να βοηθήσει στο αδυνάτισμα.Βοηθά με το περίγραμμα και το σφίξιμο των περιοχών που γίνεται η εφαρμογή.

Χρήσιμες πηγές