Με fresco όνομα και την υπογραφή  Panos Platritis

Με fresco όνομα και την υπογραφή  Panos Platritis, το Fresco Coffee & Kitchen σίγουρα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καφέ-εστιατόρια. Βρίσκεται στη Στασίνου 44, Ακρόπολη στον Στρόβολο και αποτελεί μια φιλόξενη διέξοδο για την παρέα μας.

 

Προσφέρει όλα τα είδη καφέ, υπέροχους fat burning juices, μοναδικά smoothies αλλά και yogi pots (τα παρασκευάζουν μόνοι τους με φρέσκα υλικά) για να ικανοποιήσετε την πείνα σας, καθώς σίγουρα θα ξεχαστείτε εκεί πολλές ώρες. Συντροφιά θα έχετε και την καλή μουσική που αλλάζει συνεχώς ύφος ανάλογα με την ώρα της ημέρας.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αλλά δεν το ξεχωρίσαμε μόνο για αυτά. Εκεί δοκιμάσαμε τις νοστιμότερες τηγανίτες βρώμης και μεξικάνικες τορτίγιες! Για να μην πούμε για τις σούπες. Διαλέξαμε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία, μας τις σέρβιραν hot στο πιάτο και, όπως φαντάζεστε, έγιναν καπνός σε δευτερόλεπτα.

Παραγγείλαμε και homemade sweets χωρίς να ανεβάσουμε τα επίπεδα της γλυκόζης στα ύψη. Πρωτότυπη unsweetened ιδέα, σκεφτήκαμε, μα πώς δεν το έχουν σκεφτεί κι άλλοι…

Το Fresco Coffee & Kitchen είναι πλέον το στέκι μας. Με την πρώτη ευκαιρία απολαμβάνουμε καλή παρέα και όλα τα συνοδευτικά που προαναφέραμε. A Hole to Another Cypriot Universe

Περισσότερα στο www.lovefresco.com

Δείτε τον online κατάλογο εδώ