ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Είναι το πιο διαδεδομένο νόσημα στις γυναίκες. Συνήθως η παχύσαρκη είναι παιδί παχύσαρκων. Κάποια στιγμή της ζωής μας οι περισσότεροι αποκτούμε ιδανικό βάρος. Δεν κατορθώνουμε όμως να το διατηρήσουμε. Η παχυσαρκία συνδυάζεται με το συγκεκριμένο κληρονομικό μοντέλο, με νωχελικό τρόπο ζωής και πολυφαγία. Μπορεί όμως να είναι και ψυχαναγκαστική. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν την ηδονή της τροφής ως υποκατάστατο άλλων σωματικών απολαύσεων.

Το πάχος στιγματίζει τη γυνάικα, επειδή χρησιμοποιεί το σώμα της για να προβάλλει τον ερωτικό ρόλο της. Τον άντρα τον ενδιαφέρει η επιτυχία. Τη γυναίκα η εμφάνιση. Οι άντρες προσέχουν τις γυναίκες. Οι γυναίκες το σώμα τους. Γιατί, κάθε γυναίκα πρέπει να είναι ταυτόχρονα ελκυστική και χαρισματική.

Στο πάχος η επιμονή έχει αποτελέσματα. Μάθετε να καταναλώνετε τροφές που αγοράζονται στην λαϊκή. Οι πράσινες φυτικές τροφές είναι ολιγοθερμικές, πλούσιες σε βιταμίνες, με φυτικές ίνες που εξασφαλίζουν καλή λειτουργία του εντέρου και χαρίζουν λάμψη στο δέρμα. Συνδυάστε τις με άπαχο γάλα, όσπρια, ψάρι, κοτόπουλο.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙΝΗΣΗ.