abdominoplastia-a-cirurgia-que-remodela-a-barriga

Το Κέντρο μας  μπορεί να προσφέρει με την πολυδιάστατη γνώση και εμπειρία του ολοκληρωμένα προγράμματα αδυνατίσματος που ταιριάζουν στις απαιτήσεις και στις ανάγκες του καθενός.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

  • Λεμεσό: Γεώργιου Παπανδρεόυ 7,Ράνια Κωρτ,Διαμέρισμα 102.
  • Λευκωσία: Tζων Κένεντυ 72,Φλωρής Κωρτ,Διαμέρισμα 52

Τηλ επικοινωνίας:70009024, 25252018

6 συνεδρίες από €180 μόνο €90


Lipolaser 

Υπάρχουν ορισμένες περιοχές στο σώμα μας, που έχουν την τάση να συσσωρεύουν εύκολα το λίπος, όπως η κοιλιακή χώρα, οι μηροί και τα χέρια. Μπορούμε να στοχεύσουμε αυτές τις προβληματικές περιοχές για τη μείωση του λίπους με τo μη επεμβατικό, ανώδυνο Lipo Laser.

Image result for lipolaser

Τι είναι το Το Lipo Laser;

Το Lipo Laser είναι μια μη-χειρουργική διαδικασία, η οποία χρησιμοποιεί χαμηλού επιπέδου, laser για τη μείωση του επίμονου, υποδόριου λίπους σε στοχευμένες περιοχές του σώματός σας.

Το Lipo Laser είναι μια διαδικασία με χρήση χαμηλού επιπέδου φωτός, με στόχο τα αποθέματα λίπους στο σώμα σας. Δουλεύει για να μετατρέψει αυτές τις εναποθέσεις λίπους σε ενέργεια για τον οργανισμό, το οποίο καταναλώνεται αμέσως μετά τη θεραπεία.

Πως λειτουργεί;

Η ενέργεια του λέιζερ διαπερνά το δέρμα με ασφάλεια στοχεύοντας τα κύτταρα του λίπους (υποδόριο στρώμα). Μόλις το laser διαπεράσει τα κύτταρα, αυτά απελευθερώνουν τα λιπαρά οξέα, νερό και γλυκερίνη, ή τριγλυκερίδια.

Τα τριγλυκερίδια απελευθερώνονται από τα λιπώδη κύτταρα και το σώμα τα χρησιμοποιεί ως πηγή ενέργειας. Τα λιπώδη κύτταρα στη συνέχεια «συρρικνώνονται» σημαντικά με αποτέλεσμα την άμεση απώλεια πόντων και την απομάκρυνση της κυτταρίτιδας.

Η απελευθέρωση του περιεχόμενου από τα λιποκύτταρα είναι μία απολύτως φυσική και ουσιαστική λειτουργία του σώματος. Είναι το πώς αξιοποιούνται τα ενεργειακά αποθέματα για την καθημερινή ζωή. Ωστόσο, όταν έχουμε πάρα πολλά αποθέματα ενέργειας στο σώμα μας, αυτά γίνονται ενοχλητικό λίπος και εμφανίζεται σε ανεπιθύμητες περιοχές. Το Lipo Laser επιταχύνει τη φυσική διαδικασία της απελευθέρωσης ενέργειας από τα λιποκύτταρα σε στοχευμένες περιοχές, με αποτέλεσμα ένα ανατομικό σώμα και την απώλεια πόντων, τοπικού και κυτταρίτιδας.

Πού πάει το λίπος, μετά από την θεραπεία με Lipolaser;

Μετά τη θεραπεία , το λίπος που απελευθερώνεται από τα λιποκύτταρα, αποστραγγίζεται μέσω του λεμφικού συστήματος, μεταβολίζεται και αποβάλλεται μέσω του ουροποιητικού συστήματος.

Τι αποτελέσματα μπορώ να περιμένω με τo Το Lipo Laser;

Οι περισσότεροι πελάτες, παρατηρούν μια περιμετρική μείωση πόντων αμέσως μετά την πρώτη τους συνεδρία.


1συνεδρία κρυολιπόλυσης από €100 μόνο €50


ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ  

Γνωστή και ως «Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι», η θεραπεία Κρυολιπόλυσης μας απαλλάσσει από τα ψωμάκια της μέσης και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των γαμπών, περιοχών όπου το υποδόριο  στρώμα είναι αρκετά παχύ και τα αποτελέσματα άλλων μεθόδων όπως η διατροφή και η άσκηση δεν είναι ικανοποιητικά.

Αναλυτικότερα, η μέθοδος στοχεύει απευθείας στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα και αξιοποιεί τις ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (-15oC έως 0 oC) για να προκαλέσει την κρυσταλοποίησή τους και τελικά τη λύση τους. Στη συνέχεια, τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μας μέσω της λεμφικής οδού.

Τα εναπομείναντα λιποκύτταρα οδηγούνται και αυτά με τη σειρά τους σε σταδιακή συρρίκνωση, μειώνοντας το στρώμα του λίπους και  αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να πετύχουμε μόνο με τις «παραδοσιακές» επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης.

Είναι η Κρυολιπόλυση η ιδανική θεραπεία για εμένα;
Η μέθοδος απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να χάσετε τοπικό λίπος καθώς η Κρυολιπόλυση δεν στοχεύει στη απώλεια σωματικού βάρους αλλά σμιλεύει και προσφέρει μείωση πόντων. Εντάξτε στην καθημερινότητά σας την υγιεινή διατροφή και άσκηση και διατηρήστε τα θεαματικά αποτελέσματα.

Χρήσιμες πήγες

(PDF) Cryolipolysis for noninvasive body

Cryolipolysis for noninvasive body contouring: clinical efficacy and patient satisfaction

Effects of Cryolipolysis on Abdominal Adiposity

Literature review: Cryolipolysis safe, effective for reducing submental fat


 

 

Συμπλήρωσε το e-mail σου για ΔΩΡΕΑΝ Οδηγό Αδυνατίσματος!

Η εγγραφή έγινε με επιτυχία.

Share506
Tweet
Pin
506 Shares