Ποια θεραπέια αδυνατίσματος θα σε βοηθήσει;

Όσο κι αν υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε δίαιτες ή γυμναστική, το επίμαχο κομμάτι πάχους αντιστέκεται.

Σώμα που δεν υπακούει στις δίαιτες. Γλουτοί που δεν μας επιτρέπουν να φορέσουμε το αγαπημένο μας τζιν. Μπράτσα που κάνουν τις εφαρμοστές μπλούζες να δείχνουν άκομψες. Μερικές φορές η σιλουέτα μας ξεφεύγει από αυτό που θα επιθυμούσαμε για τον εαυτό μας. Το λίπος που συγκεντρώνεται στα ψωμάκια, την κοιλιά, τα μπράτσα, ακόμη και το προγούλι, αρκεί για να χαλάσει τα σχέδιά μας για ένα φόρεμα ή και να αλλάξει οριστικά τον τρόπο που ντυνόμαστε.

Όσο κι αν υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε δίαιτες ή γυμναστική, το επίμαχο κομμάτι πάχους αντιστέκεται. Οι νέες μελέτες, όμως, δεν στρέφονται πλέον μόνο στη συσσώρευση του λίπους. Τα καινούργια επιστημονικά στοιχεία ενοχοποιούν τώρα και το δέρμα. Τι δείχνουν τα νέα δεδομένα; Και ποιοι είναι οι τρόποι αντιμετώπισης;


Σας παρουσιάζουμε τις 3 θεραπείες που διαθέτουμε στο κέτρο μας και τα πλεονεκτήματα τους

ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο ωτοβελονισμός έχει αποδειχθεί ικανός στο να βελτιώσει την αποδοχή και τη συμμόρφωση των ασθενών στο διαιτητικό τους περιορισμό.

Ο ερεθισμός συγκεκριμένων σημείων στο πτερύγιο του αυτιού επηρεάζει τη διατροφική συμπεριφορά του υπέρβαρου ασθενούς, ως εξής:

 • Μειώνει την όρεξη
 • Αυξάνει το αίσθημα κορεσμού
 • Αυξάνει τον μεταβολισμό
 • Περιορίζει τις βουλιμικές κρίσεις για γλυκά και λιπαρά
 • Μπορεί να βοηθήσει σε θέματα δυσκοιλιότητας και ημικρανίας

ΣΩΜΑΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Γίνεται χρήση ειδικών βελονών διαφόρων μεγεθών (ανάλογα με την περιοχή χρήσης και το μέγεθος της περιοχής που θα γίνει η λιποδιάλυση).

Αυτές τοποθετούνται διαφορετικά σε κάθε συνεδρία στις περιοχές που βρίσκεται συσσωρευμένο το λίπος και συνδέονται ανά ζεύγη

με ειδική συσκευή που διοχετεύει εναλλασσόμενο ρεύμα μεταβλητής συχνότητας (οι συσκευές είναι ειδικά κατασκευασμένες για την διέγερση του λιπώδους ιστού).

 • Απαλλάσσει το άτομο από το άγχος του φαγητού
  •Ρυθμίζει και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για απώλεια περιττού βάρους
  •Με τη βοήθεια ειδικών συσκευών ηλεκτροβελονισμού μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων.
  • Επιταχύνει τον ρυθμό του μεταβολισμού (αυξάνει τοπικά τη μεταβολική δραστηριότητα των λιποκυττάρων),
  • Αυξάνει τη τοπική αρτηριακή άρδευση και βελτιώνει τη φλεβική παροχέτευση περιοχών του σώματος με κυτταρίτιδα.
  • Επηρεάζει τον χημικό τρόπο (τις χημικές ουσίες) με τις οποίες το σώμα επικοινωνεί στον εγκέφαλο την πείνα, τη δίψα και τον κορεσμό (ορεξιογόνα και ανορεξιογόνα πεπτίδια, μεταβολισμό των λιπιδίων, μεταβολισμό της γλυκόζης).

 

ΛΙΠΟΛΕΙΖΕΡ

Το χαμηλής συχνότητας LIPO-Laser , το οποίο έχουμε στην κλινική  μας, έχει εγκριθεί  ως βοήθημα της λιποαναρρόφησης. Χρησιμοποιείται  στη Μεγάλη Βρετανία με μεγάλη επιτυχία.

Πώς δρα

Σύμφωνα με έρευνες, αυτό το χαμηλής συχνότητας λέιζερ γαλακτοματοποιεί (ρευστοποιεί) τον λιπώδη ιστό και κάνει πορώδη (διάτρητη) τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα το περιεχόμενό τους να «χύνεται» στον χώρο μεταξύ των κυττάρων. Είναι μια απλή διαδικασία που δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία. Συνιστώνται 2 συνεδρίες την εβδομάδα   για  3-4 εβδομάδες. Κάθε συνεδρία διαρκεί 20΄.