Ποια θεραπέια αδυνατίσματος θα σε βοηθήσει?

Όσο κι αν υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε δίαιτες ή γυμναστική, το επίμαχο κομμάτι πάχους αντιστέκεται.

 

Σώμα που δεν υπακούει στις δίαιτες. Γλουτοί που δεν μας επιτρέπουν να φορέσουμε το αγαπημένο μας τζιν. Μπράτσα που κάνουν τις εφαρμοστές μπλούζες να δείχνουν άκομψες. Μερικές φορές η σιλουέτα μας ξεφεύγει από αυτό που θα επιθυμούσαμε για τον εαυτό μας. Το λίπος που συγκεντρώνεται στα ψωμάκια, την κοιλιά, τα μπράτσα, ακόμη και το προγούλι, αρκεί για να χαλάσει τα σχέδιά μας για ένα φόρεμα ή και να αλλάξει οριστικά τον τρόπο που ντυνόμαστε.

 

Όσο κι αν υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε δίαιτες ή γυμναστική, το επίμαχο κομμάτι πάχους αντιστέκεται. Οι νέες μελέτες, όμως, δεν στρέφονται πλέον μόνο στη συσσώρευση του λίπους. Τα καινούργια επιστημονικά στοιχεία ενοχοποιούν τώρα και το δέρμα. Τι δείχνουν τα νέα δεδομένα; Και ποιοι είναι οι τρόποι αντιμετώπισης;

 

ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο ωτοβελονισμός έχει αποδειχθεί ικανός στο να βελτιώσει την αποδοχή και τη συμμόρφωση των ασθενών στο διαιτητικό τους περιορισμό.

Ο ερεθισμός συγκεκριμένων σημείων στο πτερύγιο του αυτιού επηρεάζει τη διατροφική συμπεριφορά του υπέρβαρου ασθενούς, ως εξής:

  • Μειώνει την όρεξη
  • Αυξάνει το αίσθημα κορεσμού
  • Αυξάνει τον μεταβολισμό
  • Περιορίζει τις βουλιμικές κρίσεις για γλυκά και λιπαρά
  • Μπορεί να βοηθήσει σε θέματα δυσκοιλιότητας και ημικρανίας

Κρυολιπόλιση ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Μειώστε το ανεπιθύμητο επίμονο λίπος με ασφάλεια χωρίς χειρουργείο.

Η κρυολιπόλιση είναι μια νέα θεραπεία που μπορείτε να βρείτε στο ιατρείο μας, η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία για μη επεμβατική ψύξη του λίπους του σώματος με σκοπό να σπάσει τα λιπώδη κύτταρα. Με αυτό, επιτυγχάνουμε τη μείωση του ανεπιθύμητου σωματικού λίπους χωρίς να καταστρέφονται άλλοι τυχόν ιστοί του σώματος.

Για πολλούς θεωρείται μια εναλλακτική στην χειρουργική λιποαναρρόφηση. Συνιστάται ιδιαίτερα για ασθενείς με μικρές ποσότητες τοπικού λίπος του σώματος που δεν μπορεί εύκολα να μειωθεί με δίαιτα ή άσκηση και είναι ιδανικό για την κοιλιά, τα πλάγια και την πλάτη.

Pretty young woman getting cryolipolyse treatment in professional cosmetic cabinet

 Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες (Fractional RF X)Μειώστε την κυτταρίτιδα και ενισχύστε την ελαστικότητα του δέρματος σας.

Πρόκειται για μια θεραπεία σώματος με ραδιοκύματα που διαπερνούν το δέρμα, σε σημείο που μπορούν να τονώσουν εκ νέου την παραγωγή κολλαγόνου και να ενισχύσουν την ελαστικότητα του δέρματος και έτσι το δέρμα γίνεται πιο νεανικό και λαμπερό. Μπορεί ακόμα να βελτιώσει σημαντικά την κυτταρίτιδα.

Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για ανθρώπους που δεν επιθυμούν ενέσιμες θεραπείες, παρόλο που συνίσταται σε συνδυασμό με αυτές για καλύτερο, άμεσο και πιο ορατό αποτέλεσμα. Αυτή η θεραπεία γίνεται δύο φορές το μήνα, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος (συνήθως 8-12 συνεδρίες). Τα αποτελέσματα διαρκούν για 1,5-2 χρόνια.


 ΛΙΠΟΛΕΙΖΕΡ X Το χαμηλής συχνότητας LIPO-Laser , το οποίο έχουμε στην κλινική  μας, έχει εγκριθεί  ως βοήθημα της λιποαναρρόφησης. Χρησιμοποιείται  στη Μεγάλη Βρετανία με μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με έρευνες, αυτό το χαμηλής συχνότητας λέιζερ γαλακτοματοποιεί (ρευστοποιεί) τον λιπώδη ιστό και κάνει πορώδη (διάτρητη) τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα το περιεχόμενό τους να «χύνεται» στον χώρο μεταξύ των κυττάρων.


CAVITATION X

Το Cavitation X είναι μία νέα επαναστατική τεχνολογία που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας  δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolytic effect).