Σεμινάριο στην φυτοθεραπεία,βοτανολογία και ”Super foods”

Εισαγωγικό σεμινάριο με θεωρητικό και πρακτικό μέρος.

Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε φαρμακευτικά και θεραπευτικά βότανα από τον Μουσείο φαρμακευτικών βοτάνων και παράλληλα θα έχουμε και την θεωρητική ενίσχυση με ασκήσεις και εργασίες.

Θα δοθέι βεβαίωση συμμετοχής και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Κόστος (20 ευρώ, περιλαμβάνει και την κατανάλωση ροφημάτων κατά το εργαστήρι)

Τόπος: @medfloramuseum Cyprus – Τροφώνειο μέγαρο- Περιοχή φασούρι. Το μουσείο βοτάνων βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από το Κάστρο Κολοσσίου.

Δήλωση συμμετοχής στο 7000 9024 μέχρι 7 Ιουλίου

Εισαγωγικές πληροφορίες

Πληθαίνουν οι υποστηρικτές προκειμένου να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα υγείας, τόσο σωματικής όσο και ψυχολογικής.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Φυτοθεραπεία – Βοτανοθεραπεία, όπου στηρίζεται εξ’ολοκλήρου στη Φύση.

Τι πραγματικά σημαίνει όμως η θεραπεία με φυτά και βότανα, ποιους αφορά και πώς μπορεί να γίνει σωστά;

Ξέρουμε πως η χρήση των φυτών για να βελτιώσουμε την υγεία και την εμφάνισή μας είναι κάτι που ξεκινάει από την αρχαιότητα. Από τότε ο άνθρωπος χρησιμοποιεί φάρμακα και καλλυντικά από βότανα που έχουν δώσει άριστα αποτελέσματα.

Τα σύγχρονα καλλυντικά έχουν ολοένα και περισσότερες ξένες χρωστικές και επιβλαβείς ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες και να αποβούν μοιραίες για τον οργανισμό. Έτσι τώρα όλοι ψάχνουν ένα φυσικό τρόπο για να απαλύνουν τον πόνο τους και να φροντίσουν το σώμα τους με τα βότανα και τις ιδιότητές τους.

Τα βότανα, εκτός από φθηνά και εύκολα στη χρήση, έχουν και πολλά μυστικά που θα σας εμπιστευτούμε με τη μελέτη μας αυτή. Κάθε βότανο έχει ουσίες και άλλα συστατικά τα οποία είναι σε γενικές γραμμές κατάλληλα.

Να τονίσουμε όμως ότι υπάρχουν και πολλά επικίνδυνα για τον άνθρωπο φυτά (δηλητηριώδη), γι’ αυτό και η ενασχόληση με αυτά θα πρέπει να είναι συστηματική και προσεκτική.

Σας προτρέπουμε να γνωρίσετε τα βότανα, κυρίως γιατί η χώρα μας χαρακτηρίζεται από τεράστια βιοποικιλότητα, φύονται δηλαδή σε αυτήν λόγω του θαυμάσιου κλίματός της χιλιάδες φυτά, και είμαστε σίγουροι ότι θα σας γίνουν πολύτιμοι φίλοι στην παραπέρα ζωή σας.

Medflora academy!

Medflora #academy is NOW OPENΗ ακαδημία σας περιμένει να χαθείτε μέσα στην ομορφία της φύσης!Δεκάδες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!*#Μουσείο φαρμακευτικών βοτάνων και φυτών*Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους με θέμα την φύση τα φυτά και τα βότανα!*Ακαδημία και σεμινάρια φυτοθεραπείας με διακεκριμένους ειδικούς στον αντικείμενο.Δηλώστε συμμετοχή για επερχόμενα σεμινάρια!Σας περιμένουμε!

Publicată de Medflora Academy Cyprus pe Marţi, 3 Iulie 2018